Menu smaków

Do naszych tortów używamy wyłącznie organicznych składników: mleka, jajek oraz masła, a także tych własnej produkcji, od słonego karmelu do prowansalskiej lawendy czy kandyzowanej, sycylijskiej skórki pomarańczy.

 

Nasze ślubne oraz okolicznościowe torty mają trzy warstwy puszystego oraz wilgotnego ciasta wypełnionego dwiema warstwami nadzienia.

Ciasta wypełniamy jedwabistym musem czekoladowym, jak również pysznym kremem sernikowym, konfiturami, owocami czy karmelem.

oferujemy również opcje wegańskie oraz bezglutenowe, o które prosimy pytać w wiadomościach prywatnych.

Wszystkie moje torty są o średnicy 18 cm (12-15 porcji).

Aby poznać cenę napisz lub zadzwoń!

Original

- czekoladowy biszkopt 

- krem sernikowy

- konfitura z czarnej porzeczki 

- owoce leśne

Roztopiona czekolada
Passionfruit & Raspberry

- czekoladowy biszkopt

- krem sernikowy

- curd z marakui

- maliny

Passionfruit%20and%20Raspberry%20Cocktai
Pink Champagne

- jasny biszkopt z dodatkiem szampana

- krem z białej czekolady

- galaretka z różowego szampana

- pokruszone bezy

Butelka szampana
Banana & Caramel

- bananowy biszkopt 

- krem czekoladowy z mascarpone

- solony karmel

Image by Jordane Mathieu
Vegan vanilla cake

- wegański biszkopt czekoladowy

- krem na bazie fety wegańskiej

- curd z marakui

- maliny

Ciasto czekoladowe